Wat doet PMP?

PMP is het bedrijf achter de Persoonlijke Matching Platforms Commissarisvinden.nl, NVTZ Zoek+Vind en Wtzatoezicht.nl.

Wij helpen je bij het vinden van gekwalificeerde kandidaten voor je RvC, RvT of RvA. Met onze geavanceerde zoek- en matchingtechnologie krijg je toegang tot een grote pool van ervaren commissarissen en nieuw talent. We selecteren de kandidaten die het beste bij jou passen en stellen ze aan je voor.

Of je nu een frisse kijk nodig hebt of iemand met bergen ervaring, wij regelen het voor je.

Naar ons team

Onze overtuiging

Iedereen moet een goede toezichthouder kunnen vinden, is onze overtuiging. En toezichthouders moeten vindbaar kunnen zijn voor de organisaties die bij ze passen. 

Als het aan de top goed zit, heeft dat impact op de hele organisatie en iedereen die ermee te maken heeft.

De kwaliteit van je RvC of RvA is zó bepalend, dat het vinden van de juiste mensen vanzelfsprekend moet zijn. Of je nu een kleine instelling bent of een multinational.

Daar maken wij ons hard voor.

Meerwaarde van PMP

Met ons matchingplatform voor commissarissen helpen wij je bij het vinden van gekwalificeerde kandidaten die voldoen aan de specifieke behoeften van je bedrijf of instelling. Dit bespaart tijd en moeite, omdat je niet langer zelf hoeft te zoeken.

Bovendien is het risico op een slechte match veel kleiner. Doordat we gebruikmaken van geavanceerde zoek- en matchtechnologie kun je er zeker van zijn dat je wordt gekoppeld aan kandidaten die echt geschikt zijn voor de rol.

Het PMP-netwerk van commissarissen breidt zich continu uit met talentvolle mensen, waardoor je toegang krijgt tot een schat aan kennis en ervaring.

Impact op grote schaal

Van multinational tot aan groeibedrijf: PMP is binnen Nederland actief in de volle breedte, zowel voor profit als non-profitorganisaties.

We zijn al vele jaren actief in onder meer cultuur, woningbouw, financiën, onderwijs, ICT, techniek, transport en logistiek.

Voor zorgorganisaties hebben we eigen matchingplatforms ontwikkeld: NVTZ Zoek+Vind en Wtzatoezicht.nl. Alle platforms zijn met elkaar verbonden, waarmee we een brug slaan tussen sectoren en kruisbestuiving faciliteren.

Gerben van der Werf Directeur PMP

Je zoekt je weg via Google Maps, je boekt je reizen online, je communiceert via je mobiel en je stuurt e-mails in plaats van brieven. Dan mag de werving en selectie op het hoogste niveau ook met zijn tijd meegaan.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Commissaris vinden banner

Commissaris vinden

Op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw RvC, RvT of RvA?

Zo gaat het in zijn werk:

Commissaris vinden
Aanmelden als commissaris banner

Aanmelden als commissaris

Vindbaar worden voor RvC's, RvT's of RvA's die bij jou passen?

Zo gaat het in zijn werk:

Aanmelden als commissaris

Contactformulier

Ben je je aan het oriënteren? Of heb je een concrete vacature? Het snelst is om even contact op te nemen.

085 - 4012 470 info@pmpsupervisor.com