Team

Het PMP-team bestaat uit een mix van ervaring en jonge inzichten.

Gerben van der Werf

Directeur

Gerben van der Werf

Nadat hij cum laude afstudeerde aan de TU Delft maakte Gerben zich bij multinational ThyssenKrupp in Hamburg (project)management eigen en was hij betrokken bij strategie en financiën op boardniveau. Terug in Nederland deed hij ervaring op in internationale marketing en sales bij Motek Medical, waarna hij zijn droom waarmaakte en PMP startte.

Hilde Duyx

Communicatiespecialist

Hilde Duyx

Hilde studeerde Engelse Taal en Cultuur en Book & Publishing aan de Universiteit Leiden en specialiseerde zich daarna in de bedrijfsjournalistiek. Ze werkte tien jaar bij Maters & Hermsen als (eind)redacteur en hoofddocent. Hilde heeft veel ervaring als journalist en communicatieadviseur voor verschillende organisaties, waaronder meerdere financiële instellingen.

Frans van der Storm

Profielexpert

Frans van der Storm

Frans heeft zowel buiten als binnen de overheid ruime management- en advieservaring. Na zijn postdoc change management werkt hij sinds 2006 als zelfstandig organisatieadviseur, gespecialiseerd in beroepsethiek voor professionals en governance. Frans vervult daarnaast veel bestuurlijke nevenfuncties, zoals bij Natuurmonumenten.

Joren Vis

Online development

Joren Vis

Joren heeft jarenlange programmeerervaring. Hij is cum laude afgestudeerd aan de TU Eindhoven, is medeoprichter van FOAM architecten en bouwt al jaren grootschalige webapplicaties voor gerenommeerde organisaties. Joren is momenteel zowel als architect als online developer actief. Hij bezit een krachtige combinatie van creativiteit, ondernemerschap en programmeerervaring.

Norbert de Melker

Ambassadeur

Norbert de Melker

Norbert is aanstichter van het NKCC - het Nederlands KennisCentrum Commissarissen & Toezichthouders. Hij leidde het NKCC dertien jaar en heeft met de fusie in 2015 het stokje definitief overgedragen. Als onafhankelijk bestuursadviseur adviseert hij tal van raden hoe invulling te geven aan het nieuwe toezichthouden, het proces van zelfevaluatie, de instroom en begeleiding van de nieuwe generatie toezichthouders.

Ysbrand van der Werf

Ambassadeur

Ysbrand van der Werf

Ysbrand is een ervaren commissaris en ondernemer. De door hem opgerichte bedrijvengroep ‘IBAS groep’ groeide al snel uit tot toonaangevend op het raakvlak van ICT en organisatieadvies, voordat het in 2006 overging naar Ordina. Door de tijd heen is hij bij verschillende bedrijven voorzitter van de RvC geweest en voorzitter van stichtingsbesturen. Ysbrand is nog altijd een klankbord voor organisaties en actief als commissaris.

Peter van der Velden

Raad van Advies

Peter van der Velden

Na zijn studie bedrijfseconomie richtte Peter zich op de marketing & sales bij verschillende soorten bedrijven. Hij werkt voor zowel kleine, middelgrote als grote organisaties, in binnen en buitenland, in onder meer de telecom, grafi-media, financiële sector en chemie. Hij is zeer ervaren in het opstellen van realistische en motiverende doelstellingen, een gedegen commerciële strategie en het samenstellen van sterke teams.

Boudewijn Baud

Raad van Advies

Boudewijn Baud

Boudewijn heeft meer dan twintig jaar ervaring in de ontwikkeling en implementatie van strategie en organisatie op topniveau. Sinds 2009 richt hij zich, naast professionele organisaties, op jonge, snelgroeiende bedrijven, waarbij hij zijn kennis van management, innovatie en leiderschap inzet. Hiervoor was hij jarenlang lid van de Directie van Fokker Space en vervolgens van Achmea/Zilveren Kruis en MAPPER Lithography.