Heb je een vacature voor één of meerdere commissarissen in jouw Raad van Commissarissen? Bij PMP vullen we vacatures voor commissarissen, toezichthouders en raad van adviesleden in. We koppelen jou aan de beste kandidaten.

Waarom een vacature voor commissaris invullen via PMP?

Je kunt van ons hoge kwaliteit, groot gemak, veel keuze en een korte doorlooptijd verwachten. We begeleiden je persoonlijk bij het invullen van de vacature voor commissaris, door je te helpen bij het scherpstellen van het zoekprofiel, kandidaten met je te bespreken die passen bij wat je zoekt en je met hen in contact te brengen. Door anoniem te zoeken, komen we niet automatisch uit bij de usual suspects.

Hoe vind ik via PMP een commissaris voor mijn vacature?

Bij PMP staat een grote en diverse pool van commissarissen en toezichthouders ingeschreven. Jong, oud, meer en minder ervaren. Iedereen krijgt bij ons een zorgvuldig intakegesprek, zodat je weet wat je kiest. Je krijgt toegang tot moderne matchingtechnologie die speciaal gebouwd is om commissarissen te vinden en die nergens anders beschikbaar is. Hierdoor vind je sneller en objectiever commissarissen voor jouw Raad van Commissarissen dan op welke andere manier ook.

Hoe werkt het invullen van een vacature voor een commissaris?

Als je een vacature hebt voor een commissaris, krijg je bij PMP intensieve persoonlijke begeleiding om de juiste kandidaat te vinden voor jouw vacature. We gaan meteen van start en doorlopen samen de volgende stappen:

Kennismaking

We bespreken uitgebreid de vacature voor een commissaris: wat zoek je en wat vind je belangrijk? Daarna stellen we een zoekprofiel met je op.

Voorselectie maken

Aan de hand van het zoekprofiel doorzoeken we onze pool naar passende kandidaten. Je kunt ook kosteloos eigen kandidaten inbrengen die geobjectiveerd deelnemen.

Contact met kandidaten

Je kiest zelf met welke kandidaten je graag in contact wilt komen en wordt aan hen gekoppeld voor vervolggesprekken. 

De vacature is ingevuld

Na de gesprekken kies je wie je in de raad wilt en is de vacature voor commissaris ingevuld.

Hoeveel tijd kost het om een vacature voor een commissaris via PMP in te vullen?

Zodra we contact met elkaar hebben, kunnen we snel van start. In overleg bepalen we de termijn waarbinnen de vacature voor commissaris ingevuld moet zijn. We kunnen snel schakelen, daarom kan het binnen enkele weken rond zijn.

Binnen welke sectoren vult PMP vacatures voor commissarissen in?

PMP werkt in veel sectoren en verbindt ze ook met elkaar. Op dit moment is vijftig procent van onze gebruikers werkzaam in de semipublieke sector - denk aan zorg en welzijn, cultuur, wonen, etc. - en vijftig procent in de profitsector, zoals financiën, industrie, transport en logistiek, media en communicatie.

Wat als ik een vacature voor een toezichthouder heb in de sector zorg en welzijn?

Voor zorg en welzijn heeft PMP in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Toezicht in Zorg en Welzijn (NVTZ) een speciaal platform: NVTZ Zoek + Vind. Dit platform begeleidt raden van toezicht in zorg en welzijn met een vacature voor toezichthouder om tot de best mogelijke samenstelling van de Raad van Toezicht te komen.

Kleinschalige zorginstellingen die door de nieuwe Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) een Raad van Toezicht moeten oprichten, kunnen terecht op ons platform Wtzatoezicht.nl