Het resultaat van een advertentie is een groot aantal brieven en CV´s van kandidaten die de advertentie hebben gezien en bereid zijn te reageren.

Het resultaat van PMP is een overzicht van onderling goed vergelijkbare en gescreende profielen van kandidaten, die permanent vindbaar zijn op basis van uw scherpste profielschets.

Zowel advertenties als PMP voldoen aan de governance codes.

Bent u op zoek naar een groepje vertrouwenspersonen waarmee u regelmatig een goed gesprek kunt voeren, los van de accountant of bank? Een Raad van Advies (RvA) kan die rol vervullen door de inbreng van waardevolle kennis en ervaring. Maar hoe ga je nu eigenlijk te werk bij het oprichten van een RvA? Wat zijn de eerste stappen en hoe bereik je het beste resultaat?

We hebben de antwoorden op een rijtje gezet in Hoe richt je een RvA op? Weten wat te doen


Zie ook: Hoe werkt PMP - voor de Zoekende Organisatie?, Inschrijven als Zoekende Organisatie

PMP Supervisor is helemaal toegespitst op CTA's en zó ingericht dat Zoekende Organisaties snel en gericht de beste kandidaten kunnen vinden. Alle profielen van CTA's zijn gescreend en bevatten de gegevens die nodig zijn om een goede selectie te maken.

LinkedIn kan goed dienen als extra informatiebron, als je weet van welke persoon je het CV wilt zien.


Zie ook: Hoe werkt PMP - voor de CTA?, Hoe werkt PMP - voor de Zoekende Organisatie?

Om contact te kunnen opnemen met CTA's dient u als Zoekende Organisatie ingeschreven te zijn. De inschrijfprocedure is eenvoudig:

 1. Klik op inschrijven en vul uw contactgegevens in, plus het anonieme profiel van de organisatie voor wie u een CTA zoekt. (ca. 5 min)
 2. Verifiëer uw gegevens. Indien gewenst kunt u het profiel telefonisch met PMP Supervisor doornemen (gratis service).
 3. U kunt direct gebruikmaken van alle functionaliteiten.

Als u voor meerdere organisaties zoekt - bijvoorbeeld als headhunter - hoeft u zich maar één keer te registreren. Met één registratie kunt u meerdere organisatieprofielen beheren.

Alléén bij aanstelling van een CTA is een eenmalige succesfee verschuldigd. Deze is afhankelijk van de jaaromzet van de organisatie waar de CTA aangesteld wordt:

 • tot € 20 miljoen:               € 750
 • € 20 – € 100 miljoen:    € 1.250 
 • € 100 miljoen of meer:  € 2.250 

Premium zoeken: meerprijs € 250

Alle bedragen zijn exclusief BTW

PMP Supervisor gebruikt meerdere manieren om de kwaliteit van de CTA-profielen te borgen. Vooral de combinatie van deze manieren maakt het kwaliteitsniveau hoog.

 • Persoonlijk contact: ieder CTA-profiel wordt telefonisch met PMP Supervisor besproken
 • Referenties: CTA’s kunnen referenten verstrekken
 • Cross checks: de profielen bevatten cross checks op consistentie
 • Entreefee: serieusheidsdrempel
 • Jaarlijks: interesse check

In grote lijnen dient de anonimiteit bij PMP Supervisor twee doelen:

 1. Kwaliteit van het zoekproces
  De anonimiteit maakt objectiviteit in het zoekproces mogelijk en biedt vrijheid tijdens de selectieprocedure. Tegelijkertijd kan door de anonimiteit in een vroeg stadium veel informatie over CTA’s beschikbaar worden gesteld aan de zoekende organisatie. Ook informatie die normaal niet of te laat bekend wordt.

 2. Bereiken van kandidaten
  Naast de kwaliteit van het zoekproces, vindt een deel van de doelgroep het prettig om niet hun hele achtergrond aan iedereen bekend te maken, maar alleen aan diegenen bij wie zij het zinvol achten. De anonimiteit maakt dat mogelijk zodat ook deze groep wordt bereikt.

Zie ook: Hoe werkt PMP - voor de Zoekende Organisatie?, Hoe gaat PMP om met mijn privacy?

PMP Supervisor is een openbaar platform met CTA-profielen, waarvan iedere zoekende partij gebruik kan maken. We stellen geen profielschetsen op voor zoekende partijen en maken ook geen eindselectie.

PMP Supervisor maakt de zoektocht naar en het uitnodigen van geschikte CTA kandidaten heel eenvoudig.

CTA is de afkorting voor Commissaris, Toezichthouder en/of Raad van Advieslid.

Een Zoekende Organisatie is een organisatie die op zoek is naar een CTA. Dit kan zowel een intermediair zijn – bijvoorbeeld een headhunter – als een bedrijf of instelling die zelf wil zoeken.

Staat uw vraag er niet bij?

Bel 085 - 4012 470
Mail info@pmpsupervisor.com
Of stuur een bericht: