NVTZ

De Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ) is een onafhankelijke en actieve vereniging die staat voor verantwoordelijk toezicht in zorg- en welzijnsinstellingen.

NVTZ en PMP hebben gezamenlijk een platform opgezet, NVTZ Zoek+Vind. Dit platform is specifiek gericht op het matchen van toezichthouders in zorg en welzijn.

Regeling met PMP:

 • Sta je als toezichthouder ingeschreven bij PMP en sta je open voor de zorg- en welzijnsector? Dan ben je automatisch ook vindbaar op het NVTZ Zoek+Vind platform.
 • Sta je als toezichthouder ingeschreven bij het NVTZ Zoek+Vind platform en sta je open voor sectoren buiten zorg en welzijn? Dan ben je automatisch ook vindbaar op het PMP platform.
Bekijk de website
Lees meer
INSEAD IDP Alumni Network

INSEAD's 7th Alumni Club supports the development of the INSEAD International Directors Programme (IDP), which is a unique educational experience aimed at the development of more effective directors that leads to the INSEAD Certificate in Corporate Governance, a credential in the field.

Arrangement with PMP

 • Holders of the INSEAD Certificate in Corporate Governance receive 50% discount on the entry fee of PMP
Bekijk de website
Lees meer
Topvrouwen

Stichting Topvrouwen geeft een impuls aan de doorstroming van vrouwen naar topposities door de groep hooggekwalificeerde board-ready vrouwen in Nederland zichtbaar te maken.

Regeling met PMP

 • Vrouwen die staan ingeschreven bij Topvrouwen.nl krijgen 50% korting op de entreefee van PMP
Bekijk de website
Lees meer
Governance Academy

Kennisinstituut voor Corporate Governance Opleidingen, governance advies, onderzoek en training voor toezichthouders en commissarissen.

Regeling met PMP:

 • Bij PMP ingeschreven commissarissen krijgen 10% korting op opleidingen en vervolgcursussen
 • Deelnemers en alumni van de Governance Academy krijgen 50% korting op de entreefee van PMP
Bekijk de website
Lees meer
Avicenna Academie voor Leiderschap

Avicenna leidt ieder jaar circa 2000 toezichthouders en commissarissen op. Daarmee is Avicenna marktleider in Nederland. Het specifieke aanbod voor de deelnemers betreft ruim 65 verschillende opleidingen en masterclasses voor verschillende brancheverenigingen.

Deelnemers die de Leergang voor Toezichthouders en Commissarissen hebben afgerond krijgen een lidmaatschap bij PMP ter waarde van 250 euro.

Bekijk de website
Lees meer
Florijnz Corporate Finance

Florijnz is een ervaren en deskundige partner voor bedrijfswaardering. Florijnz focust zich in het bijzonder op innovatieve ondernemingen, in het bijzonder in de sectoren retail, groothandel, Business Services en IT.

Regeling met PMP:

 • Commissarissen en Zoekers bij PMP krijgen 15% korting op de Florijnz uitgebreide waardeanalyse
 • Relaties van Florijnz krijgen € 250,- korting op de succesfee bij PMP
Bekijk de website
Lees meer
Aedes

Aedes is de branchevereniging van woningcorporaties in Nederland. Woningcorporaties zorgen dat ruim 2,4 miljoen huishoudens in Nederland goed kunnen wonen. Aedes maakt zich sterk voor optimale omstandigheden waaronder corporaties hun werk kunnen doen.

Regeling met PMP:

 • Aedes-leden krijgen € 250,- korting op de succesfee bij PMP
Bekijk de website
Lees meer
Doornbosch LoopbaanNaPolitiek

Op maat gesneden coaching trajecten waarin (oud) politici worden begeleid in het kader van hun APPA uitkering, om een succesvolle overstap te maken naar de arbeidsmarkt, zoekend vanuit uw persoonlijke competenties.

Regeling met PMP:

 • Zittende politici die staan ingeschreven bij PMP krijgen kosteloos een competentietest met vervolggesprek aangeboden om ontwikkelingsmogelijkheden in beeld te krijgen.
 • Deelnemers die de workshop ‘Toezichthouden 3.0' van LoopbaanNaPolitiek succesvol hebben afgerond, krijgen de entreefee bij PMP door LoopbaanNaPolitiek vergoed.
Bekijk de website
Lees meer

Waar kunnen we jou bij helpen?

Commissaris vinden banner

Commissaris vinden

Op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw RvC, RvT of RvA?

Zo gaat het in zijn werk:

Commissaris vinden
Aanmelden als commissaris banner

Aanmelden als commissaris

Vindbaar worden voor RvC's, RvT's of RvA's die bij jou passen?

Zo gaat het in zijn werk:

Aanmelden als commissaris