Partners

Bekijk hier onze partnerregelingen. PMP verdient er zelf niets aan, om onafhankelijk te blijven.

Klik op een logo om de regeling te bekijken

Kennisinstituut voor Corporate Governance Opleidingen, governance advies, onderzoek en training voor RvT en RvC, alsmede voor toezichthouders en commissarissen.

Regeling met PMP:

 • Bij PMP ingeschreven commissarissen krijgen 10% korting op opleidingen en vervolgcursussen
 • Deelnemers en alumni van de Governance University krijgen 50% korting op de entreefee van PMP

Toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 600 kantoren en is één van de grotere financiële dienstverleners ter wereld.

Regeling met PMP:

Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op met:

Michiel J. Ebeling Koning MSc | Executive Account Director
T: +31 (0)20 430 5846
E: michiel.ebeling.koning@aon.nl

Op maat gesneden coaching trajecten waarin (oud) politici worden begeleid in het kader van hun APPA uitkering, om een succesvolle overstap te maken naar de arbeidsmarkt, zoekend vanuit uw persoonlijke competenties.

Regeling met PMP:

 • Zittende politici die staan ingeschreven bij PMP krijgen kosteloos een competentietest met vervolggesprek aangeboden om ontwikkelingsmogelijkheden in beeld te krijgen.
 • Deelnemers die de workshop ‘Toezichthouden 3.0' van LoopbaanNaPolitiek succesvol hebben afgerond, krijgen de entreefee bij PMP door LoopbaanNaPolitiek vergoed.

Florijnz is een ervaren en deskundige partner voor bedrijfswaardering. Florijnz focust zich in het bijzonder op innovatieve ondernemingen, in het bijzonder in de sectoren retail, groothandel, Business Services en IT.

Regeling met PMP:

 • Commissarissen en Zoekers bij PMP krijgen 15% korting op de Florijnz uitgebreide waardeanalyse
 • Relaties van Florijnz krijgen € 250,- korting op de succesfee bij PMP

REFQ is gespecialiseerd in objectief en hoogwaardig referentie-onderzoek voor extra zekerheid in het selectieproces van bijvoorbeeld uw nieuwe directeur of bestuurder.

Regeling met PMP:

 • Gebruikers van PMP krijgen 10% korting op een referentie-onderzoek voor bijvoorbeeld een nieuwe directeur of bestuurder.

Aedes is de branchevereniging van woningcorporaties in Nederland. Woningcorporaties zorgen dat ruim 2,4 miljoen huishoudens in Nederland goed kunnen wonen. Aedes maakt zich sterk voor optimale omstandigheden waaronder corporaties hun werk kunnen doen.

Regeling met PMP:

 • Aedes-leden krijgen € 250,- korting op de succesfee bij PMP

INSEAD's 7th Alumni Club supports the development of the INSEAD International Directors Programme (IDP), which is a unique educational experience aimed at the development of more effective directors that leads to the INSEAD Certificate in Corporate Governance, a credential in the field.

Arrangement with PMP

 • Holders of the INSEAD Certificate in Corporate Governance receive 50% discount on the entry fee of PMP

Governance in Balans begeleidt raden (RvC en RvT) bij de werking van toezicht in de praktijk, zoals de jaarlijkse zelfevaluatie, en adviseert ten aanzien van persoonlijke en leiderschapsontwikkeling voor toezichthouders en executives.

Regeling met PMP:

 • Commissarissen bij PMP krijgen € 125,- korting op het individuele oriëntatie programma (normaal tarief € 550,-)
 • Deelnemers van het oriëntatie programma ontvangen 50% korting op de entreefee van PMP

De Toezichtscan is een hulpmiddel voor Raden van Toezicht voor non-profit instellingen. Hij brengt in kaart hoe de instelling ervoor staat qua financiële en juridische risico’s en geeft aanbevelingen hoe met de geïdentificeerde risico’s om te gaan.

Regeling met PMP:

 • Gebruikers van PMP krijgen 10% korting op een Toezichtscan (€ 3.150,- i.p.v. € 3.499,-)
 • Klanten van Toezichtscan krijgen € 250,- korting op de succesfee bij PMP

Stichting Topvrouwen geeft een impuls aan de doorstroming van vrouwen naar topposities door de groep hooggekwalificeerde board-ready vrouwen in Nederland zichtbaar te maken.

Regeling met PMP

 • Vrouwen die staan ingeschreven bij Topvrouwen.nl krijgen 50% korting op de entreefee van PMP