De Nederlandse Vereniging voor Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ) en PMP hebben de handen ineengeslagen met het platform Zoek+Vind. Hiermee faciliteren zij toezichthouders en raden van toezicht bij het vinden van een toezichthoudende functie en de werving en selectie van een toezichthouder.

Het verder verbeteren van de kwaliteit van toezicht in zorg en welzijn. Dat is het doel van het platform, waarvoor NVTZ en PMP de krachten hebben gebundeld. Het maakt de werving en selectie van toezichthouders in zorg en welzijn voor iedereen toegankelijk.

Petri Ykema, vicevoorzitter bestuur NVTZ:

“Met dit platform bieden wij gelijke kansen voor alle zoekende kandidaten voor een toezichtfunctie, (meer) ervaren en startende toezichthouders. Ook willen we dat je als RvT onbevooroordeeld kunt bepalen met wie je in contact komt. Het matchen via het Zoek + Vind platform verloopt anoniem. Daardoor bereik je ook mensen die je niet kent en gaat het echt om de kwaliteit en vaardigheden van de kandidaat.

Naast de online matching, speelt de persoonlijke begeleiding die PMP biedt een belangrijke rol. We zijn dan ook blij met de samenwerking met PMP, vanwege hun jarenlange ervaring met een online-matchingsysteem voor commissarissen en toezichthouders, in combinatie met de persoonlijke begeleiding. Zo krijg je verrassend mooie matches. En dat is belangrijk: goede zorg en welzijn verdient goed toezicht.”

Gerben van der Werf, directeur PMP:

“Goede zorg is belangrijk voor iedereen, dat hebben we de afgelopen tijd wel gezien en gemerkt. Daar past goed toezicht bij. Wij zorgen er graag voor dat raden van toezicht binnen zorg en welzijn geschikte mensen kunnen vinden en andersom, dat de juiste mensen gevonden kunnen worden.

NVTZ is expert in toezicht in zorg en welzijn en wij zijn experts in de matching van toezichthouders. Samen kunnen we meer dan alleen. Het is fijn dat we alle kennis en ervaring die we hebben opgegaan kunnen toepassen op een platform dat zich specifiek richt op zorg en welzijn.”

Meer informatie vind je op zoekplusvind.nl