Antje Kuilboer-Noorman, meervoudig commissaris, econoom en jurist, is benoemd tot lid van de Raad van Advies (RvA) bij Wayland.

Wayland is een innovatief familiebedrijf dat actief is in de agrarische-, vastgoed- en energiesector. Wayland heeft meerdere plantenkwekerijen en ontwikkelt glastuinbouwgebieden, bedrijventerreinen, woonomgevingen en logistieke vastgoedoplossingen. Daarnaast exploiteert het duurzame energieprojecten.

Antje Kuilboer-Noorman is enthousiast over haar benoeming. “Toen ik werd benaderd voor deze rol was ik meteen nieuwsgierig. Ik kom zelf uit een familiebedrijf en ik vervul daar graag een rol in. De klik met het bestuur en mijn collega Raad van Advies-lid was er zeker ook, dus we zijn met elkaar aan de slag gegaan. Het leuke aan een familiebedrijf is dat je een intiemere relatie met elkaar aangaat. Je hebt als RvA geen dwingende rol, maar je denkt mee, je adviseert en je werkt samen aan de toekomst.

Ik heb meteen al veel concrete vragen vanuit de organisatie gekregen en we zijn goed aan het klankborden met elkaar. Over de inhoud, de toekomst, de risico’s, de kansen. Ik kan mijn kennis van en ervaring met vastgoed, beleggen, energie en investeren goed inzetten en heb daar ook heel veel zin in.”