Team

Het PMP-team bestaat uit een mix van langjarige ervaring en jonge inzichten.

Gerben van der Werf
Directeur

Nadat hij afstudeerde aan de TU Delft (cum laude) maakte Gerben zich bij mulitinational ThyssenKrupp in Hamburg (project)management eigen en was hij betrokken bij de strategie en financiën op boardniveau. Terug in Nederland deed hij kennis en ervaring op in internationale marketing en sales bij een middelgroot, internationaal opererend bedrijf, voordat Gerben zijn droom waarmaakte en zijn eigen bedrijf startte.

Frans van der Storm
Operations Manager

Vanuit de interne organisatie versterkt Frans de continuïteit extern.
Hij is juridisch opgeleid en heeft zowel buiten als binnen de overheid ruime management- en advieservaring opgedaan.
Na zijn postdoc change management werkt hij sinds 2006 als zelfstandig organisatieadviseur, gespecialiseerd op het gebied van beroepsethiek voor professonials en governance.
Door de tijd heen heeft Frans bestuurlijke nevenfuncties vervuld, actueel voor Natuurmonumenten en de Ooa.

Hilde Duyx
Communicatie

Ontwikkelingen vertalen naar de juiste content en artikelen schrijven waar de doelgroep iets mee kan. Dat is de kracht van Hilde Duyx. Ze studeerde Engels en Book & Publishing in Leiden en specialiseerde zich daarna in de bedrijfsjournalistiek. Ze werkte tien jaar bij een gerenommeerd bureau als (eind)redacteur en hoofddocent van de cursus Schrijven en Redigeren. Hilde heeft veel ervaring als journalist en eindredacteur voor verschillende opdrachtgevers, waaronder meerdere financiële dienstverleners.

Joren Vis
Online development

Joren bezit de krachtige combinatie van creativiteit, ondernemerschap en jarenlange programmeerervaring. Hij is cum laude afgestudeerd aan de TU Eindhoven, is medeoprichter van FOAM architecten en bouwt al jaren grootschalige web-applicaties voor diverse gerenommeerde organisaties. Joren houdt zijn kracht in stand door zowel als architect als online developer actief te blijven.

Norbert de Melker
Ambassadeur

Norbert is aanstichter van het NKCC - Nederlands KennisCentrum Commissarissen & Toezichthouders. Hij leidde het NKCC 13 jaar en heeft met de fusie in 2015 het stokje definitief overgedragen aan de NCD.

Als onafhankelijk bestuursadviseur adviseert hij tal van raden hoe invulling te geven aan het nieuwe toezichthouden, het proces van zelfevaluatie, de instroom en begeleiding van de nieuwe generatie toezichthouders.

Ysbrand van der Werf
Ambassadeur

Ysbrand is een zeer ervaren CTA en ondernemer. De door hem opgerichte bedrijvengroep ‘IBAS groep’ groeide al snel uit tot toonaangevend op het raakvlak van ICT en organisatieadvies, voordat het in 2006 overging naar Ordina. Door de tijd heen is hij bij verschillende bedrijven voorzitter van de RvC geweest, alsook voorzitter van diverse stichtingsbesturen. Ysbrand is nog altijd een klankbord voor organisaties en is actief als CTA.

Peter van der Velden
Raad van Advies

Na zijn studie bedrijfseconomie is Peter zijn hele loopbaan actief geweest in Marketing & Sales functies voor verschillende soorten bedrijven. Hij werkt voor zowel kleine, middelgrote als grote organisaties, in binnen en buitenland, in onder meer de telecom, grafi-media, financiële sector en chemie. Peter is zeer ervaren in het optimaliseren van de commerciële organisatie d.m.v. het opstellen van realistische en motiverende doelstellingen, een gedegen commerciële strategie en het samenstellen van sterke teams.

Boudewijn Baud
Raad van Advies

Boudewijn heeft meer dan twintig jaar ervaring in de ontwikkeling en implementatie van strategie en organisatie op topniveau. Sinds 2009 richt hij zich, naast professionele organisaties, ook op jonge, snelgroeiende bedrijven, waarbij hij zijn kennis van management, innovatie en leiderschap inzet. Voorheen was hij jarenlang lid van de Directie van Fokker Space en vervolgens van Achmea/Zilveren Kruis en MAPPER Lithography.