Hoe vindt een moderne zorginstelling de juiste toezichthouder?

foto Christian ter MaatKliniek ‘Kop & Lijf’ is een kliniek voor revalidatie, re-integratie en psychische geneeskunde. Kop & Lijf kent momenteel acht vestigingen in Nederland en is groeiende. Voor deze groei was de kliniek op zoek naar versterking binnen de RvT en die hebben ze met succes online gevonden op PMP Supervisor.

Lauk Slabbers, bestuurder van Kliniek Kop en Lijf: “ik was verbaasd over het gemak en de snelheid waarmee ik via PMP de juiste Toezichthouder heb gevonden. Een half uur online en drie gesprekken verder hadden we de juiste persoon te pakken.”

Jan Jaap Kolkman is nu via PMP voorzitter van de Raad van Toezicht bij Kliniek Kop & Lijf geworden.

Jan Jaap is 19 jaar ondernemer geweest als directeur-eigenaar van het adviesbureau Vannimwegen, dat onder zijn leiding van een kleine tot een middelgrote onderneming is uitgegroeid. Nu is hij wethouder in Deventer - een regio waar de kliniek niet actief is - met onder meer zorg in zijn portefeuille. De combinatie van zijn ondernemersgeest, zijn kennis en ervaring met groei en zijn zorg-portefeuille in een andere regio, maken van Jan Jaap een krachtige aanwinst voor de RvT van Kop & Lijf.

Zoekt u ook een geschikte toezichthouder? Kijk bij zoek CTA of bel PMP: 085 - 4012 470.


 

Hoe vindt een toonaangevend theater & congrescentrum een commissaris?

foto Christian ter MaatTheater Orpheus in Apeldoorn heeft in het verleden haar commissarissen via de gebaande paden met succes geworven. In 2014 zijn ze een andere weg ingeslagen: ze hebben het online platform PMP Supervisor gebruikt om kandidaten te vinden.

Binnen mum van tijd was er een kwalitatieve shortlist samengesteld. Op basis daarvan zijn enkele interviews gehouden en binnen zes weken was het totale proces van kandidaten zoeken tot aanstelling afgerond.

Christian ter Maat (49, ingeschreven als CTA bij PMP) is nu via PMP commissaris bij Orpheus geworden.

Door zijn achtergrond en ervaring sloten zijn competenties naadloos aan bij het theater en congrescentrum: Christian is met drie Canadezen en twee Nederlanders Cirque du Soleil Europa gestart, hij deed als voormalig marketing directeur van Maison van den Boer (catering, events en congressen) hospitality ervaring op en als principal en consultant bij Carevolution begeleidt hij fusies, overnames en strategiebepaling binnen de entertainment, leasure en hospitality markt.

Christian is bij Orpheus helemaal op zijn plek.

Zoekt u ook een geschikte Commissaris? Kijk bij zoek CTA of bel PMP: 085 - 4012 470.

Meteen aan de slag

Of bel 085 - 4012 470

Inloggen

Bent u al ingeschreven?