Ervaring als voorzitter RvC bij Barenbrug

Testimonial | 13-3-2017

Michiel Westermann, ervaren commissaris, is voorzitter van de RvC bij Barenbrug. Hij werd gevonden via PMP. Hoe bevalt het hem?

“Ik vind het belangrijk om ook buiten mijn eigen netwerk functies te vinden. Ik wil namelijk niet altijd voor dezelfde soort bedrijven werken. Door mijn inschrijving bij PMP zit ik nu in de Raad van Commissarissen van Barenbrug. Toen ik de uitnodiging voor een gesprek ontving, was ik verrast. Het was iets anders. En ik vond het leuk. Ik heb toen bij Barenbrug verschillende mensen leren kennen en een goed beeld gekregen van het bedrijf, de mensen en het werk. Het was een goede match. Vanaf daar verliep het allemaal soepel, zonder haperingen.

En nu voel ik me vereerd om voorzitter te zijn van de Raad van Commissarissen van een geweldig bedrijf, dat zich richt op onderzoek en het telen van graszaden, waarbij alles draait om langetermijnplanning. Heel interessant. Ik ben er vrij zeker van dat ik niet voor hen zou werken als PMP er niet was geweest. We zouden elkaar gewoon niet hebben gevonden. Ik zal in de toekomst zeker PMP gebruiken bij de zoektocht naar een nieuw RvC-lid. ”

Commissaris worden?

Meld je aan bij PMP en word vindbaar als commissaris op basis van jouw kwaliteiten en interesses.

Zo werkt PMP

Alle artikelen