thumb

PMP viert lancering nieuwe website

Nieuws | 4-4-2018 | 302 | 3
thumb

PMP is het enige online platform in Nederland dat vraag en aanbod van commissarissen aan elkaar verbindt. Donderdag 29 maart onthulde directeur Gerben van der Werf in Amsterdam de vernieuwde website, die het proces van matching nóg eenvoudiger en beter maakt. Een boost voor het bedrijf dat aardig aan de weg timmert en hiermee een nog breder publiek bedient.

PMP is niet zoals vele vacaturesites, recruitment bureaus of databases met CV's die je online vindt. Via het vernieuwde platform - waar al meer dan vijfhonderd bestuurders, commissarissen, toezichthouders en raad van adviesleden staan ingeschreven - kunnen zoekers direct en vertrouwelijk in contact komen met kandidaten die voldoen aan hun specifieke wensen. PMP doet het voorwerk en zorgt ervoor dat je snel juiste kandidaten vindt.

Voor commissaris Sylvia Roelofs, aanwezig tijdens de feestelijke lancering van de nieuwe website, een verademing. Zij vond onlangs via PMP een positie in de RvC van GGN, de grootste incasso- en deurwaardersorganisatie van Nederland. “PMP geeft op een nieuwe manier invulling aan de governance, door te matchen op profielen”, zegt ze. “Zo geeft het platform toegang tot een nieuwe, frisse groep van bestuurders en commissarissen die bij PMP zijn aangesloten. Het levert echt goede matches op, zoals ook in mijn geval. Vanuit mijn eigen netwerk was ik bijvoorbeeld nooit bij GGN uitgekomen. En nu zit ik er volledig op mijn plek.”

Geen irritante reclames

Commissaris Adriaan Blankenstein noemt de aandacht voor privacy een grote pré van PMP. “En dat zie je ook weer terug in de nieuwe website”, zegt hij. “Je gegevens zijn veilig, de profielen zijn allemaal anoniem, je wordt niet gevolgd en je krijgt geen irritante reclames te zien van webpagina’s die je eerder hebt bezocht. De nieuwe site is duidelijk en overzichtelijk. Je weet als commissaris of als zoekende partij dus goed waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. En dat is voor iedereen prettig.”

Eenvoudigweg meedoen op basis van je competenties en ervaring. Daar draait het dus allemaal om bij PMP. En dat werkt, zo besluit commissaris Ronald Lamé, onlangs via PMP aangesteld als commissaris bij Van Leeuwen Buizen. “Het proces van matching verloopt heel soepel. Het mooie aan PMP is dat het aan de ene kant een online proces is, maar aan de andere kant ook een heel menselijk bedrijf. De medewerkers van PMP staan altijd voor je klaar om je op weg te helpen. Dat maakte het voor mij een hele aangename ervaring, met een prachtig commissariaat als resultaat.”