Theater Orpheus in Apeldoorn heeft in het verleden haar commissarissen via de gebaande paden met succes geworven. In 2014 zijn ze een andere weg ingeslagen: ze hebben het online platform PMP Supervisor gebruikt om kandidaten te vinden. Binnen mum van tijd was er een kwalitatieve shortlist samengesteld.

Theater Orpheus in Apeldoorn heeft in het verleden haar commissarissen via de gebaande paden met succes geworven. In 2014 zijn ze een andere weg ingeslagen: ze hebben het online platform PMP Supervisor gebruikt om kandidaten te vinden.

Binnen mum van tijd was er een kwalitatieve shortlist samengesteld. Op basis daarvan zijn enkele interviews gehouden en binnen zes weken was het totale proces van kandidaten zoeken tot aanstelling afgerond.

Christian ter Maat (49, ingeschreven als CTA bij PMP) is nu via PMP commissaris bij Orpheus geworden.

Door zijn achtergrond en ervaring sloten zijn competenties naadloos aan bij het theater en congrescentrum: Christian is met drie Canadezen en twee Nederlanders Cirque du Soleil Europa gestart, hij deed als voormalig marketing directeur van Maison van den Boer (catering, events en congressen) hospitality ervaring op en als principal en consultant bij Carevolution begeleidt hij fusies, overnames en strategiebepaling binnen de entertainment, leasure en hospitality markt.

Christian is bij Orpheus helemaal op zijn plek.

Zoekt u ook een geschikte Commissaris? Bel PMP: 085 - 4012 470.